if there is disease in you

Ja, ikväll blev det massa jäkla babbel hemma hos johan B. Trevligt att bara sitta och garva åt allt knätt fredrik, fredrik och johan snackar om. På eftermiddagen idag vankades det ju innebandyavslutning, riktigt mysigt må jag säga! Otroligt lyckat. Vädret var varmt och strålande så vi kunde sitta ute på parkeringen med långbord o grejer. Dock gjorde jag som så många gånger förr, laddar upp med att äta en glass till frukost och därefter stressa järnet med allt. Hungern slår alltså inte till helt förren man väl är där, har fixat allt och sitter med en jävla bunke pastasallad i händerna. Klart som fan man ska sänka typ allt. Jag är ju, som alla vet, lite konstig och så även min magsäck. Den känner liksom inte riktigt av när det är för mycket förrens det är försent, så när jag blir mät får jag svåra krampattacker med extremt illamående. Jag måste ligga ner för att kunna uthärda dessa hemskheter, så jag kryper helt enkelt ner från stolen och ut på gräset för att chilla i fosterställning ett tag. Vilket tydligen alla i laget såg som ett gravt retarderingsbevis. Jag måste även medge att det kan verka som det för utomstående.

Nu har jag iaf kommit hem efter att ha kört hem makarna Kissi som så osmidigt försökte fixa ihop mig och f på något mystiskt sätt genom att dom blev avsläppta först. Hur nu detta skulle lyckas kan man ju med eftertryck fråga sig, jag körde hem honom till maggan och därefter svängde runt lite a lá taxi (som Gula Faran mer och mer verkar bli).
Det bästa som hände idag var nog att jag fick se mina (?) små kattungar hos Sati. Dom är sååå söta, seriöst jag grät av längtan i bilen. Måste flytta hemifrån så att jag kan skaffa mig en kattjävel snart!

PURRE

Hur tänkte du nu??

Man kan ju undra hur man tänker ibland. Idag ska jag baka en paj för vi ska ha avslutningsgrej med laget, det ska faktiskt bli riktigt riktigt skoj! Däremot det där med pajen vet jag inte riktigt hur det kommer att gå.
Igår blev en riktigt spårad kväll ändå, inte riktigt på det sättet jag tänkte men roligt var det. Mina två gnuar var här senare på natten också, och på något sätt hade jag på mig solgasögon hela kvällen (även när vi åkte till macken för att köpa fanta och det var mörk natt), vi både grät och skrattade om vartannat och jag hittade några kameror och tyckte det var en bra idé att fota min tomt och lite detaljer på verandan utanför huset. Hur tänker man egentligen? Nu har jag iaf några natursköna bilder på vår tomt om natten, om det nånsin skulle behövas. Det var helt enkelt en riktigt rolig kväll! Hoppas det blir något som går i samma stil ikväll, bara lite fler folk och jag hoppas även på lite lek/fotbolls aktiviteter inatt :)

En liten smakbit av alla de bilder jag med konstnärlig expertis fotade igår, jag kallar den "Svensk sommar en polsk natt"


Nej, nu måste jag nog allt sätta igång med den där pajen, annars lär det bara bli pannkaka av alltsammans.

Over n and, soldiers!

ett miserabelt ställe

Jag vill ju bara göra något spårat ikväll. Även om jag är skittrött och gick en promenad inne vid humlegården imorse klockan sju drygt vill jag verkligen spåra. Göra något helsjukt, ta bilen upp till värmland, kröka järnet här hemma och spela guitar hero hela natten, segla över ålands hav... fan nånting borde man ju kunna göra! JAG VILL INVIGA SOMMAREN ORDENTLIGT MED MINA VÄNNER, MEN INGEN AV MINA VÄNNER TÄNKER LIKADANT! iaf inte i den massiva kollektiv tänkarkraften som behövs för att föra alla till samma plats med samma humör som mig. SHIT KOM IGEN! ge mej spår!

MJAU

Fan vad det blir nattvaka ikväll, imorgon sätts betygen. Eller i övermorgon klockan 09.00 har jag hört. NICE!
JAG VILL HA EN LITEN KISSEMISS SOM KOMMER PLOPPA UR SALSAS MAGE SNART! jag gråter fan.

GLORIA

Jag har bränt mig. I fejjan. Min näsa är vackert kräftröd med matchande skära kinder. Otroligt snyggt. Tror faktiskt att jag ska sätta på mig en röd tröja, lägga mig vid skrovet på Martinas båt och bara smälta in i omgivningen liksom. Hennes båt är nämligen röd. Jag kan ju ligga där och vänta på att kräftorna blir nyfikna och joinar. Eftersom det ändå är så jävla pissigt väder ute så har man ju inget bättre för sig liksom, varför inte?

Jag är nyss hemkommen från ett mycket trevligt, men dock kallt, dygn på sjön. En sak jag verkligen skulle vilja lära mig är att kunna sova i kyla utan att frysa om näsan. I synnerhet eftersom näsan är det jag fryser mest, först och längst om. Jag har legat hela natten och försökt med detta konststycke att hålla kranen varm. Det går helt enkelt inte, en omöjlighet, eller åtminstone för de personer som vill kunna andas också. Jag ligger där, invirad i ett täcke och två filtar, långkallingar på spirorna, tjocktröjan med luvan uppdragen ovanför öronen som redan täcks av en fjällmössa. Totalt inbakad, helt enkelt, förutom näsan som sticker ut som en liten luftventil ur denna tyghög. Och jag skakar av köld, bara på grund utav denna förbannade nos. Kan man amputera bort den eller?
Så om det nu finns någon därute som vet hur man kan göra för att behålla sin näsa i kroppstemperatur under kalla nätter, hör gärna av er. ([email protected])

Bola de flor

Idag är en stor dag. Idag är min återkomst. Ikväll smäller det- Om en halvtimme, då jävlar. Jag återtar golvet i sporthallen. Jag ska spela innebandy! För första gången på hmm.. tre månader kan det vara? Jag sitter här med tårar i ögonen, för jag har saknat det så otroligt mycket. Uppehållet mellan Tis och Ackers var frivilligt, det var en paus från kravet. Men under detta andra uppehåll har jag inte ens klarat av att gå ner och titta på träningarna ibland. Jag vill inte se, om jag inte själv får springa runt där och leka. Plus att jag har min fina, fortfarande nya klubba som jag aldrig har fått chansen att använda, eftersom jag fick den precis när min astma och sjukan och allt eskalerade till sin höjd. Men jävlar, NU KÖR VI!

Spanska prov imorgon, mja.. Jag vill bara skänka en tanke till min käre häst, men även bambi med denna länk:

http://www.youtube.com/watch?v=iEWgs6YQR9A

HOLD ON, JUST A LITTLE BIT TIGHTER BABY

GRATTIS DENISE MIN ÄLSKADE ÄLSKADE GNU!

här kommer lite känslor. Tyvärr, för er som nu läser min blogg. (Varför fan man skulle vilja läsa om mitt patetiska liv)

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris.
Nescio, sed fieri sentio et excrucior.

Jag hatar men älskar ändå. Varför jag gör det, kanske du frågar.
Jag vet ej, men jag känner att jag gör det och lider.


Nu börjar det bli riktigt ljust ute, och jag behöver sova tror jag nog.


She don't need to see the sun ahead
Don't need that help from God above
If you're losing her don't be sad
Cause she will offer you heart attacks

She's tired of problems that you caused her mind
Tired of all those lies in your freak show
Tired of being alone at night
Being the lowest cat on earth

So Gloria steps out of the prison
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about

Gloria alone now forever
Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave, noo

GIVE ME FIRE!

Torsdagen var fan den bästa kvällen på länge. VI RÖJDE SÖNDER! svårt att beskriva i ord, därför kommer lite bilder för er som redan inte har beskådat dessa mästerverk på fejjan redan (a)









Detta sista kort är ett mästerverk, om jag själv får säga det. Det hela utspelas i trappan, efter att jag och marre har varit ute lite grann. När vi är på väg in, precis i dörren framför vakterna tål att nämnas, slänger/tappar marre sin låtsas-revolver på golvet. Jag, som har farten uppe och kommit in i andra andningen, spatserar rakt på som ett lokomotiv utan att tänka efter närmare på vad martina gastar om. Det gick på en sekund, kändes det som, tappandet, klivet och därefter det sorgligt höga kraset. Martinas revolver gick av i två delar, med lite mosat mellansediment under min sko. Marre utbrister i höga klagotjut och sympatisk som man är, börjar jag skratta så jag gråter. Men någonstans inser vi nog att vi inte kan stå kvar där eftersom vakterna glor argt på oss, och en av dem börjar bestämt fösa iväg mig längre in. Raskt plockar vi upp bitarna efter pistolen och ner i trappan, där matilda så passande är på väg upp med sin kamera i högsta hugg.
Varsågod, nu har lite bakgrundsfakta till denna bild!

NU ska jag banne mig ut o sola!
XOXO, RÄDDA ALMARNA!

Anush Inga

Igår var en mycket trevlig dag. Först hade jag ett helvettes prov i matte. Och vad är det som är trevligt med det, tänker ni nu. Det var inte själva provet i fråga, men att jag ställde gula faran på parkeringen vid centrum där det bara är en timme. Och jag fick inte P-böter!! Det var det första trevliga den dagen. Sedan tog jag min käre häst under armen och tillsammans styrde vi stegen mot gameshop i täbban. Eller, fel av mig, först och främst Metro där det inhandlades dagens proviant, ostbågar och chips med cola på det. MM! Sedan gameshop då. Där shoppade vi loss. Två gh-paket med trådlösa gitarrer och spel till :) WIIIIIHIIIIII. Sen drog vi hem till hästen och... pluggade. Troligt?! Nej, vi lirade såklart GH heeeeela dan. Med en skål mellan oss så man kunde göra den klassiska hamburgaren, och en handduk för att därefter kunna torka av händerna och inte kladda ner gitarrerna. ME ENCANTA!
Sedan bar det hemåt, plugg plugg plugg. Eurovision song contest var ju grym. Armenien och Turkiet <3 Dum tek tek och jan jan :)

Nu är det studierien machen!


Imorgon ska jag krama träd och sånt, skitkul! (jag saknar bandyn och den gamla goda tiden ibland)


Matematik

Vad var det för en jävla idiot som kom på Matematiken? Som ämne i skolan menar jag då. Varför ska man sitta och nöta procent och ekvationer och formler och annat skit som man ändå inte kommer använda i framtiden? Ja, okej, kan vara bra med lite grunder, men efter matten i grundskolan så räcker det väl ändå med eländet? Ska man verkligen behöva sitta och knåpa med olösliga tal i all oändlighet, fastän man går en nedrans samhällsvetenskaplig linje med inriktning språk? Vad fan har jag för nytta av det, när jag nu vill bli författare och sitta uppe i norrland i en ödslig stuga för mig själv och skriva böcker? Ingen som helst nytta, nej. Inte för att det är så troligt att jag nu blir författare men man kan ju alltid drömma sig bort.
Åter till matten. Den suger, helt enkelt. Det som störde mig mest av allt igår när Bambi satt och hjälpte mig var det faktum att jag först satt och löste ut massa ekvationer och förenklade talen. Endast för att vända sida i boken och upptäcka att jag skulle försvåra ihop de igen. Snacka om nödvändigt. Hjärnan skrynklas ju ihop till en liten pappersboll när man tvingas göra sådana här hemskheter. Inte konstigt att jag är helt död när jag ska göra andra livsviktiga saker, till exempel läsa Harry P.

Idag fick vi allihopa en glad nyhet, för ovanlighetens skull. Vi är lediga imorgon, wiho! Den dagen ska jag ägna mig åt idogt studerande. Funderar till och med på att åka till skolan för att sitta där :O:O Vilken skam, att vara i skolan när vi är lediga egentligen. Det har inte hänt sedan projektarbetets dagar, då jag och Elon djurade. Välförtjänt, må jag säga, då vi fick MVG på hela skiten. Har jag kanske glömt att nämna det? MVG fick vi. MVG. MYCKET VÄL GODKÄNT. IN YOUR FACE, KATTIS!
ah. Det var skönt att ha det sagt. Hon har ännu en gång förjävligat min vardag, genom att flytta mitt spanska till på fredag. Morgon. 8.20. När vi egentligen skulle börjat tio i elva. gz på den. Epic fail snarare.
Men eftersom vi nu är lediga imorgon kan jag göra det jag trivs bäst med hela denna eftermiddag, för att sedan tillbringa nattetiden med att göra det som jag trivs sämst med att göra. Alltså, läsa Harry P nu och i natt studera.

Först ska jag åka och hämta Gula Faran hos min käre broder, och därmed dedikerar jag denna avslutande bild till käre Osakur:



mjau

Ikväll är det skiva igen. Det ska bli riktigt skoj, faktiskt. Om jag nu kör eller inte kör. Sitter och läser cosmopolitan (WTF) och baserat på en liten notis jag just läste borde jag nog hålla mig till saft ikväll. Men det vet vi ju alla att jag inte kommer göra.
Det som stod i den fick mig iallafall att lite smått road lyfta på ögonbrynen. Om detta stämmer vet jag varför jag inte har hittat min drömgrabb än.

Skippa drinken
Om du vill hitta mannen i ditt liv kan det vara en god idé att partaja mindre. Enligt kanadensiska forskare missar alkoholpåverkade kvinnor de bästa männen, även flera dagar efter att de har druckit. Man tror att det beror på att alkohol påverkar synen och hjärnan på lång sikt.


Ohjävlar, alla bra grabbar därute får hålla sig borta denna veckan framöver då, så att jag inte råkar missa dem...

OVER AND OUT, SOLDIER!<3

RSS 2.0