SNÖN


ALL I WANT FOR CHRISTMAS, IS YOU!


Imorgon! :) och övermorgon ännu bättre!


All I want for christmas is you<3

Nu har mina hyacinter slagit ut så att det doftar jul i hela lägenheten. Mysigt! Denna helg blir nog en mycket bra helg, för det kommer hem massa roliga människor. Thailandsbarn kommer hem, mongot från norge likaså och till och med satamaja återvänder till Åkersberga i några veckor framöver :) WIH! saknar alla de små liven.
Saknar också thailand extremt mycket. Bara kunna springa runt barfota, med lite pengar i ena fickan och en kamera i andra hela kvällarna. Äta lite awesome pancake och fried rice. Måh! Men nu är det snart jul här hemma, och det är faktiskt också helt underbart! :)

 

and nothing else matters<3

4 dagar kvar nu!


LUCIA

Idag har jag spenderat dagen med att vara en riktigt slö gris. Vaknade vid tvåsnåret, steg upp, åt en luciafrukost framför datorn medan jag pratade med en viss thailandsresenär på msn. Dödläge i soffan sedan dess. Jag har iaf ätit en mycket god hemlagad middag framför luciatåget på teven. Mysigt! Orsaken till att jag har haft ett antiklimax idag bör vara gårdagens kväll, då en mycket söt häst och även hennes far kom med överraskningsmiddag till mig och sedan drog vi till tegel, otippat. Inte hästens far dock, han inspekterade bara lägenheten mkt noggrant. Jag tror att den fick ett godkänt :) Middagen bestod av Bigmac ala Koh Samui style, helt underbart! Kvällen på bruket var fin!

Frågan är varför Emilie vill linda in mig i toapapper

 

Bara en vecka kvar nu<3


bad romance

Just nu längtar jag verkligen bara tillbaka till Koh Tao. Ön där allt var möjligt, inga begränsningar och fullt med massa sjukt drama! Koh Tao var ungefär som Paradise hotel, fast med mer av allt. Eller inrigerna saknades nästan helt. Nästan. Just nu har jag en vacker bil fastestad i mitt huvud. Den när vi kommer till Koh Samui för andra gången, ska kliva in i en bungalow på samma hotell som förra gången och äta donken för hundrafjärde gången. Emilie, ivrig som hon är att få sluka sin Bigmac på snabbast möjliga tid, tar några långa panterkliv uppför de få trappstegen till den lilla verandan framför vår stuga. Det hon inte har tänkt på är att först scanna av området, vilket man alltid bör göra i thailand, antingen kan det vara en svärm av nattfjärilar som attackerar, en vildsint liten hundracka eller möjligen en vattenbuffel som står och brölar. Denna gång var det ingetdera, när emilie snabbt sträcker fram handen för att sätta nyckeln i låset studsar plötsligt en geckoödla ner och landar med ett ljudligt "smack" rakt på hennes utsträckta hand. I det ögonblicket tyckte jag synd om den stackars lilla geckon, som först antagligen blivit besegrad av en starkare rival uppe i taket och blivit nerputtad, därefter landat på något så illaluktande som hästens hud, och slutligen under ett öronbedövande skri blivit ivägkastad ett antal meter som antagligen kan mäta sig med världsrekordet i kast med liten gecko. Emilie flydde fältet under fortsatt tjutande in i bunaglowen. Hon lämnade mig och adde för att kippa efter andan mellan skrattsalvorna.
Det var en mycket trevlig dag i Thailand.

Puss nu är det Paradise hotel! TJO<3

(bara elva dagar kvar nu. ELVAN!)

GIMME FUEL




<3

RSS 2.0