CALLETH YOU, COMETH I




I know all that so well, but I also do know this
Calleth you, Cometh I
And that's just how it is and how it's always been,
it's where my reason stops and something else comes in
I know it doesn't make sense but still
Calleth you, cometh I
and that's how it is


alla e döe, Tikken

The Unforgiven II

Hur kan allt gå från att vara jättelätt till superkomplicerat på typ en dag? Jag tror nog att det är min hjärna som ställer till det för mig. Allting virrar liksom till sig på något sätt, när för mycket information och händelser matas in i min hjärna. Det konstiga är att jag från början bara låter allt hända och hänger på liksom, go with the flow, sen efter en viss tid sjunker allt in och min hjärna hinner ikapp hjärtat på något sätt. Betyder det att jag är otroligt smart eller bara fantastiskt dum? Ett kaotiskt geni, möjligtvis?
Men det där löser väl sig, det med. Den frågan som snurrar mest just nu i min hjärna är den som bestämmer hur veckan kommer se ut. Frååågan lyder;
Hoffmaestro eller Metallica? Jag hoppas på att det funkar att kombinera dem båda, efter jobbet och sådär, även fast det är helt olika stilar.

Come lay beside me, this won't hurt I swear
She loves me not, she loves me still, but she'll never love again
She lay beside me, but she'll be there when I'm gone
Black heart scarring darker still, yes she'll be there when I'm gone
Yes, she'll be there when I'm gone
Dead sure she'll be there!

What I've felt, what I've known
Turn the pages, turn the stone
Behind the door, should I open it for you?

What I've felt, what I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there?, 'cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?



egoist? javisst, i dessa tider när I-landsproblemen kulminerar!

exakt en vecka

Idag var jag ute och spatserade, och bredvid mig hade jag en man med en ryggsäck och träningsoverall. Funderade på att om jag visste hur denna vecka har utvecklat sig förra veckan, skulle jag ha gjort något annorlunda då? Och om jag vet hur nästa vecka kommer att se ut, vill jag ändra på det då? Hm, knäppt. Jag är lite konstig i skallen idag, skulle tippa på att det beror på sömnbrist. Har inte sovit mycket denna vecka, då det blev tegel, besök av en god vän och invigning av DDs lägenhet, och så slutligen grillning och filmmys igår. Har även hunnits med Harry P med min käre häst :) ååh <3 Eftersom jag även jobbar är det inte så roligt att som tex i onsdags komma hem klockan tre och inse att man ska cykla till bussen om ca tre timmar igen. Men när man väl kommer till jobbet är det faktiskt riktigt roligt att sitta där och snacka och lyssna på allas knäppiga berättelser. Bättre jobb har jag svårt att hitta. På tal om det, framtiden ligger för mina fötter och jag vet inte åt vilket håll jag ska styra mina steg. Universitetet? Jönköping? Jobba kvar? hmm. Det där löser sig nog.
Jag och mitt käre mongo garmis har äntligen bokat klart Göteborgsresan, som går av stapeln på lördag! :) Längtar! Fast ändå inte, för på söndag drar dansken in i lumpen och ett år är faktiskt ganska lång tid när man tänker på det. Men det löser sig det med!

Denna dag ska jag bara tillägna mysiga saker, som Harry p, bakning och sagan om ringen. ME ENCANTA!
Morrn!




DET KÄNNS

Jag gillar Peter på jobbet. Han är en riktigt skön norrlänning, som bara kommer och går och fixar lite med datorn ibland. Vad jobbar han med egentligen liksom? Datorer.. förstår det, men vad gör han hela dagarna? Sitter och pillar på sin gigantiska dataskärm eller? Just nu tycker han nog det är jobbit när vi kommer dit och ger honom massa saker att göra hela tiden. Ser fram emot att få den där norrländska sucken imorgon när jag kommer upp med fel personr på redan inscannade original. Det blir han alltid lika glad av, för då får han gå in i databasen och leta reda på skiten för att slänga det och sedan kolla vilken tid kopian blev scannad. Det är bra grejer det!
Sen tycker jag om vårat kalas för Emma idag, med typ trehundra diverse sötsaker, när vi egentligen skulle köpt typ en tårta. Blev fyra istället, och några kilon bullar och kakor. mmmmm sockerkoma!

Sen är jag jävligt irriterad på mycket just nu, mest av allt på att jag inte ens kan sitta och lyssna på tjejsnack utan att behöva gå ut i en kvart och lugna ner mig själv. KUL LIV, som sagt hur fan blir man av med något sånt här? hjälp mig.



bruket eller inte bruket, det är frågan!


SENORITA, I FEEL FOR YOU

Ja, bra mår man ju inte efter denna natt. Det hela börjar med att vi upptäcker en repa i mammas nya bil också, och jag vet verkligen att jag inte har orsakat den! Åh, skitjobbigt. Kul start på kvällen liksom. Är därför lite deppig hos therese men det blev snart bättre, och wok house intas med bravur när jag direkt beställer sju shottar. Ja, sen kan ni väl själva kära läsare förstå att kvällen blev kort och spårad. En kissi med maria pol varning på sig måste omhändertas, födelsedags barnet själv vet inte riktgt vad som hände efter wok house och jag har skärsår i handen och en bruten stortånagel med massa blod när jag vaknar upp i kissis soffa. Det bästa av allt är att jag idag hittar en video på min mobil inspelad på wok house, med mig och fredrik som sjunger justin timberlake otroligt vackert och mina "thereseeeee hur mååår duuuuu" hela tiden återkommande. Roligt var det iaf. Saknar min hanniemannie också, vi smsade lite igår, och det sista jag skriver som svar på hennes "hälsa alla, är du full?" är "så jävla bra".. endast. Så jävla bra. Hon kommer hem från hultan idag, längtar längtar längtar efter att få träffa henne igen och höra om allt som har hänt. måhå!
Nu ska jag försöka få i mig något att äta! CIAO!


Fin dans hanniemannie, och jag har ett jätteass <3

SEIZE THE DAY

Ja, det blev ju en rolig kväll igår också! På något sätt lyckas alltid mina och martinas kvällar bli sådär roligt spårade och oväntade... Vi har det bra tillsammans helt enkelt. Speciellt när vi blir för trötta (...) för att åka in till stan som egentligen var planerat, och istället börjar snacka om tegel. Till slut kommer det ödesdigra konstaterandet från martina; "vi drar ju till sportsbar". Sagt och gjort, vi tog vårt pick och pack och sadlade våra gamla klenoder till cyklar för att vingligt men säkert (?) ta oss till andra sidan kanalen. Så blev det så att jag gjorde min syster och tyskman glada återigen... eller.. Enligt ganska säkra källor lär det vara henkman som blir mest upprörd. Men, vad ska man göra när man blir bjuden på efterfest med hoffmaestro i högtalarna och rosévin framför sig. Hemcyklingen vid femsnåret blev väl lite halvdan och jag somnade nog inte förrens vid sex. Dygnade återigen alltså. Men skoj var det, och idag är jag ju faktiskt ledig och ska bara städa lite eller något.
Men nu ska jag sova lite för att klara av denna kväll också!



Grattis på födelsedagen mitt mongo! Ikväll smäller det! <3

JA JAG VILL GYMPA MER

Jag gillar mitt jobb otroligt mycket, speciellt när vi lyssnar på smurfhits hela dagarna med inövad koreografi, eller halvligger i soffan och dör av garv åt squashande brevbärare. After work imorgon att se fram emot? Jag tror nog det! Sedan ser jag fram emot en riktigt ovit kväll med marre och en riktigt röjd rest av helgen med mongot som fyller år och allt! NU JÄVLAR KÖR VI!!


UNO DOS TRES CUATRO

Natasha Bedingfield-Soulmate


Incompatible, it don't matter though
'cos someone's bound to hear my cry
Speak out if you do
you're not easy to find

Is it possible Mr. Loveable
is already in my life?
right in front of me
or maybe you're in disguise

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

Here we are again, circles never end
how do I find the perfect fit
there's enough for everyone
but I'm still waiting in line

Who doesn't long for someone to hold
who knows how to love you without being told
somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone

Ska det vara såhär förevigt nu? Hur kommer man över något sånt här?





gråt gråt gråt

Jag som bara ville ha ett täcke, några mysiga personer, ett mysigt rum, en mysig film och lite gorre igårkväll. Jag ville MYSA. Hur mycket som helst, för jag var sådär mysigt trött som man kan bli ibland på sommaren.
Men det har iallafall varit en riktigt bra helg. Trots att jag igår bröt ihop när jag och marre hade en romantisk middag för två nere på macken, eftersom mongot ändrade min myskväll till något som mer liknade hurtigrutten. Volleyboll, bada och kampsport på teve blev det istället för film och mys. :'( därför började tårarna falla som sommarregnet utanför. Men jag får ta igen det idag. Sitter i soffan med täcke och kudde, vänner rullar på teven och den obligatoriska godispåsen står bredvid mig. Wi! Hade dock varit lite mysigare att ha sällskap också, men huset står tomt. Vilket det nog ska göra i några veckor framöver också. Fest? ohja. varje dag! eller... nu ska jag låta mysigheten ta över här på riddarvägen!

so long, soldiers



och imorgon är det back to work med kissi<3

åh åh, åh jag gillar din vibe

Hmm, undrar hur det kommer bli ikväll. Hoppas iaf på bättre väder, och att vi kan hitta lite bord och stolar eftersom det kommer lite mycket folk..
Just nu är man på det där rebelliska sommarhumöret, när man bara vill dra iväg någonstans och röja sönder. Men, med denna hals och det faktum att jobbet börjar igen på måndag håller mig tillbaka. Nu ska jag iaf utnyttja denna helg till max. Snart ska jag nog koka lite pasta, städa lite och packa iordning badgrejer om nu jag och therese ska försöka få himlan att förbli blå idag genom att steka på stranden.. hm..
Nej, nu ska jag nog allt gå ner och äta lite frukost. Börjar bli hungrig... hoppas hoppas hoppas de blir bra nu!

Nynna en sång,
tralla en trall
Gnola en låt som minner om sommar
Känn hur det doftar ifrån salta hav
När vi nynnar en sång,
trallar en trall
gnolar en låt som minner om sommar
Sjung om en härlig sommardag



RSS 2.0