maomakmaaaa






Thailand var helt fucking awesome <3 saknar

KOH TAO

HERRÅ SVERIGE



...och hej THAILAND!

HELL YEAH

THAILAND

snart snart snart åker vi! närmare bestämt om två dagar! :) Helt jäkla sjukt... Kommer bli så grymt skönt och kul och galet och allt det där som det kan bli med världens bästa häst.
Jag har iaf packat det mesta idag, och har även införskaffat en ny kamera! Det största projektet jag dock skulle ge mig på innan avresedagen var att rensa ur min väska. Den som känner mig vet att man helst inte vill stoppa ner handen och rota runt i mina handväskor. Speciellt inte min skol/jobb/rese bag som jag har i princip jämt. Jag hamstrar helt enkelt grejer. Inte för att jag vill spara dom, bara därför att jag är sån. Går inte att göra så mycket åt. Det gick iaf över förväntan, tog dryga halvtimmen att tömma kaoset på min säng. Där gick att finna mycket trevliga saker, några exempel;
En karta från Punta Del Este (uruguay), spanska verb i konjunktivform nerklottrade på baksidan av en latinsk text, halstabletter från uruguay, en mcdonaldsleksak, ett par trasiga solglasögon, en karta över göteborg, en biljett till skara sommarland, tre biobiljetter från Vicky Christina Barcelona, en hyttnyckel till Silja Serenade och lite annat smått och gott. Jag behöver nog rensa min väska oftare.. Skitsamma, nu drar vi snart wiho!

Ska mörsa runt i min Iflåd imorgon och rensa ut skitmusiken så att jag har plats för minst ett Metallica album till :) annars kommer jag helt enkelt inte överleva flygresan till Bangkok.

SO LONG! <3

roflmao<3


RSS 2.0