please dont leave me



and I know that what we had would not be called love by the ones who know

lets pray for the weekend

<3

It open up its jaws its panting like a hound
So, we'll pick the fleurs du mal and we'll bind it a crown


i just came to say hello

helt jävla förvirrad. död efter jobbet, ska bara chilla en tio min i soffan med datorn innan man ska pallra sig till bussen. somnar med dator+mobil i knäet. vaknar två h senare och fattar inte ett piss. fett nice!


I DONT HAVE WORDS TO SAY HOW MUCH I THINK I OWE YOU

har haft det FETT NICE på senaste tiden. fyfan vilka underbara människor jag har omkring mig. bästa vänner, fantastiska personer och bara allmänt löst drivande folk i mitt <3 uppskattar verkligen alla otroligt mycket just nu! kanske för att jag vet att alla inte stannar här så länge till, och att man fanimej måste ta vara på just denna tiden i livet. det har varit vinbowling, tevespelskväll, OTH, Jonköping (juneporten we love), älsklings sati, värnamo med det skönaste gänget jag träffat på länge, IM ON A BOAT mitt i allt, sen kom grabbarna grus upp till beigea lägenheten och det blev helt plötsligt big brother irl. BÄSTA helgen på år och dar faktiskt. bara det att hannie skickar ett sms och säger att hon sitter på roslagsbanan får mig att le igen. mitt hjärta har verkligen blivit typ tre storlekar större efter den helgen, massa massa kärlek till alla fina och helt jävla STÖRT bra människor jag har i mitt liv!!

lite sådär fånigt inlägg i know (kram) men jag är verkligen lycklig och det beror helt uteslutande på alla personer jag har haft turen att få som mina vänner.
sen att jag har en sjukt bra och lite bara sjuk familj också är ju ett plus i kanten sådär. IDRE på torsdag, hallå hallå störda frågesportsfamiljen kombinerat med skidåkning, after ski och brasavdelning gånger hundra, ME LIKE!




NI ÄR DE BÄSTA HELT ENKELT!!!<3

svin

LET'S MAKE BETTER MISTAKES TOMORROW


hide and seek

just nu är allt helt jävla urfuckat, men på något konstigt sätt älskar jag mitt liv muy mucho denna tid ändå.. yes, det är nog något fel på mig men lycklig? JA

ransom notes keep falling out your mouth
mid-sweet talk, newspaper word cut outs


RSS 2.0