nemo nisi mors soldatkärlek i mitt <3

If you were gone the world would lose its meaning
Without your love how could I smile again
And though the sun would always keep on shining
I'd never shine without my dearest friend


singing oah (i love you M<3)

I once believed you would save my soul
But if you saw me now
Crying secretly
Would you hold my hand and never let it go?

singing oah

sitter då här hemma hos mor och far och tvättar tvättar tvättar kläder. bäst o passa på nu när dom har flugit sin kos till kära thailandet, skönt o slippa springa upp o ner till tvättstugan hela tin!
nu är man på ett sånt där fantastiskt humör! ni vet. jag vet att ni vet. ni är på exakt samma humör, kan jag nästan slå vad om. det är VÅREN kära vänner. den slår till som en liten ompalompa och bara gör en sådär lycklig i själen, fyller en med förhoppningar och sår små frön av förändring i sinnet. den här våren har väl kanske inte börjat alltför bra på det personliga planet, men alla runtomkring mig har verkligen gjort 2011 till ett hittills fantastiskt år! jag vet, har redan tjatat om hur underbara vänner jag har men det tåls att säga om och om igen! detta året kommer ÄGA skiten ur alla andra år!
i lördagskväll var det då drinkkväll i DD-mansion beläget i vackra vallentuna. kvällen utmärker sig som detta årets hittills mest dimmiga fylla (och det säger en hel del med tanke på senaste halvårets alkoholreaktioner), men det var i särklass den trevligaste kvällen på länge också! detta följdes av preemhäng i vanlig ordning, och så en liten spontanutflykt till värmdö med färjåkning, allsång, historiechock och bondgårdsdjur.
JAG GILLAR DENNA VÅREN SKARPT!

färjan till rindö och oskar-fredriksborg


despicable me

okej, har nu suttit och kollat eurovision- och melodifestivalsvinnare genom några årtionden. och kommit fram till att sveriges bidrag detta år är det sämsta på mycket, mycket länge. skulle faktiskt inte förvåna mig om vi vinner bara för att den är så fantastisk dålig.. jag menar, melodin är väl trallvänlig javisst, men vad hände med texten?? vem vill rösta på en smågrabb som sjunger om att han kommer att bli populär? tydligen sveriges befolkning. frågan är om resten av europa är lika sugna på lammkött som vi svenskar (läs:svenskor).
sen har jag också haft lite "så ska det låta" på hjärnan idag. vad hände egentligen med det programmet? jag älskade det när jag var mindre, tills min käre far förstörde hela grejen för mig genom att avslöja att det finns monitorer med låttexterna i studion och artisterna antagligen ändå hade övat in de flesta sånger och svar innan. men hallå, nu när man kollar så är det ju bara en klubb för inbördes beundran? var det verkligen så på min tid också? att alla artister kommer dit och sjunger MINST en av sina egna låtar bara för att promota sig själv lite. sen att de ska sjunga HELA låtar i flera minuter till nästan varenda litet svar gör ju att hela spelgrejen försvinner... den kanske aldrig ens har funnits där vad vet jag?
anledningen till varför jag nu har snöat in på ovanstående ämnen är.. vill ni verkligen höra detta? ni kan nog redan gissa. rätt! Rybak of course.. what to do! han vill inte lämna mitt huvud ifred så!

I'm having a bad bad day, it's about time that I get my way
if you take it personal that's ok
watch this is so fun to see, huh
despicable me



addicted to u

ikväll är det dags för drinkkväll i vallentuna, wiho! men först jobb med världens bästa kille. stackarn, igår sjöng jag fairytale och diverse rybak-låtar hela dagen. i början skrattade hannes med lite gulligt och jag tänkte woho! här har vi äntligen en som uppskattar min nya förälskelse. stackars lilla hannes, föga anade han vad som väntade nu när han hade visat uppskattning till en falskt framförd vända med vinden. jag satte igång att sjunga konstant och babblade, hannes började nog mer och mer inse sitt misstag och var tyst i väntan på att jag skulle lugna ner mig. när youtube kom fram och alexander rybak med det hade nog bägaren runnit över. weeh weeh weeh gnällde hannes medan jag glatt och sjöng för full hals. till slut gav jag upp och satte igång barnvisorna istället. i mitt huvud höll däremot rybak fortfarande låda..

I MISS U

cha cha bitches!

haft en GRYM dag på stan med mina gnuar, spatserade runt och letade efter martiniglas med mera. lunchade på ett riktigt coolt ställe, http://www.bagelstreet.se på kungsgatan. ska ta med mig käre aná dit snart, hon kommer göra vita kaninen på en gång tror jag! (om hon inte redan varit där förstås, ingen omöjlighet.)
sjukaste, mötte Daniel Paris också, och freak som jag är och älskar hans blogg var jag ju tvungen att hälsa... blev en awkward "du är grym" med båda tummar upp först... sen log han sitt jättegulliga leende och sa typ "men gud tack vad du är söt" och då dog jag lite inombords, och var tvungen att få en kram också. tror det räddade situationen lite, Denise tyckte iaf det. senare styrde vi kosan mot Ikea eftersom perfektionisten denise ville inhandla glas inför lördagskvällen, vi snodde hennes fars bil och äventyrade oss iväg mot barkarby. det gick ypperligt bra och vi kom därifrån med köttbullar i magarna och en liten kasse med diverse nödvändiga saker till lägenheten i vallentuna. jag hade en 5-kronors choklad och stekpanna i handen. stekpannan skulle tyvärr inte få ett långvarit liv.
när jag nyss kom hem efter att ha suttit i martinas bil i nästan en timme och babblat (fortfarande med stekpannan i handen) la jag som vanligt alla tillbehörigheter såsom väska, jacka, halsduk och nu även stekpanna på golvet i hallen. gick in i badrummet och satte upp håret. kliver ut i hallen igen och KRASCH. NO MORE stekpanna.
så nu gråter jag en skvätt och lyssnar på min nya gud, Alexander Rybak. (jag vet inte vad som håller på att hända med mig, så fråga inte ens!)

I'm in love with a fairytale, förstår inte hur detta hände? men kan inte sluta!


snabbt stabilt och jätte jättebra

i lördagskväll spenderade jag och min kära marre cirkus en h i marias baklucka, med den där svarta skyddsgrejen fördragen så ingen skulle se oss. jag har nog aldrig känt mig så flykting-aktig i hela mitt liv! men trots allt var det en mycket trevlig kväll hos marre, med vin, thaimat, whisky sour och härliga människor!

vätskepåfyllning- och kroppsutböjningspaus


jag vill falla med regnet och resa mig upp igen


solum homo insanus sanus manere potest

idag har jag varit gravid, ett bortglömt ragg och brutit foten. Så mycket saker kan man bara vara en dag om året. Det är denna dagen, första april! Har haft en grymt rolig dag, sprungit runt och lurat folk som en riktig liten busunge! Skönt att slippa tänka på det Stora Allvaret imorgon. Usch, jag är faktiskt riktigt nervös!! Jag brukar ju inte bry mig om plugg... Jaja, man kan ju faktiskt bara göra sitt bästa! Och hoppas på att det räcker.
Det bästa påhittet idag var nog när jag åkte till Denise jobb och konfronterade en kollega till henne. (Vi har aldrig träffats och han vet inte att jag är Denise kompis.)
Jag möter honom (K) i byggavdelningen på K-rauta:
Jag: Hej, ursäkta skulle du kunna hjälpa mig?
K: Javisst
Jag: Jag ska bygga en hylla typ... (tar en ordentlig titt på honom) Men gud, det är ju du! Hej!!
K: ööh... (uppenbart förvirrad) hej..
Jag: Men gud, känner du inte igen mig??!
K: njeaa, eller asså jo, eller neej ja vet inte riktigt... (skäms)
Jag: Men hallå, det är ju jag! Tegel? Kommer du inte ihåg mig?
K: jaha, tegel! ja nej.. asså.. tegel det brukar ju.. eller neej...
Jag: (nu småsur) Men ofta du inte kommer ihåg mig! Tegel i fredags?
K: jaha i fredags... jaaa eller asså neeej (börjar bli röd i ansiktet och tar av sig sin mössa)
Jag: Men jaha, jag trodde inte att du var så full att du inte kom ihåg mig liksom...
K: Neej men detta är ju lite pinsamt asså jag vet inte riktigt joo eller asså aaa... (pillar på sin mössa och blir ännu rödare i ansiktet)
Nu får han syn på Denise som står gömd bakom några plankor och asgarvar....
Jag trodde aldrig att han skulle tro på att han hade träffat mig förr, och det bästa av allt var ju typ att det kändes som han trodde att vi hade gjort något på tegel ;) sjukt bra dag har jag haft iaf!
Imorgon kommer bli en till bra dag har jag bestämt! WISH ME LUCK


it takes a fool to remain sane

RSS 2.0